Duvrutan – populär KistaRestaurang

onsdag 16 november 2011 kl 15:20

I våras tipsade jag om då relativt nyöppnade restaurang Mama Afrika som ligger nere på busstationen under Kista t-banestation. Idag när jag, KistaLabbaren och LjudmätarBill tog gemensam lunch där upptäckte jag ännu ett matställe på samma adress:

… dock inte ett val för mig och mitt sällskap.

Uppenbarligen är det här stället för att få tag i torra brödrester och ”the place to be” om man är en KistaDuva som är någorlunda insatt i populära samlingsplatser.

Andra bloggar om: ,
KistaKategori: Kista, Mat i olika former

2 kommentarer till “Duvrutan – populär KistaRestaurang”

  1. Staffan:

    Jag och mina vänner undrar var den planerade ombyggnaden av bussterminalen lades åt sidan att vila. KistaDuvorna visar tydligt på behovet av en häftig sammanbyggnad av bussterminal, tunnelbana och gångbroar behövs. Förslaget ligger säkert i en byrålåda på Stadsbyggnadskontoret. Om man nu har byrålådor i dessa datoriserade dagar.

  2. Micke:

    icsh, pigeons make me crinch!

Kommentera