5D smakar som äppeljuice

tisdag 29 november 2011 kl 18:23

En vanlig vardag, lunchtid si så där, knatade jag och LjudmätarBill in på Zinnemax-bion och fick två privatvisningar (ja, det var ju ingen annan där just då).

Så här cool såg LjudmätarBill ut med 3D-glasögonen…

Vi började med Night at the Toy Store som mest var ett flyga-runt-i-stängd-leksaksbutik-och-akta-sig-för-grejer-film. Kul men efter ett tag med en aning av annalkande åksjuka.

Därefter fortsatte vi med Robin Hood som inte bara innehöll en liten berättelse utan även såg snyggare och mycket mer välarbetat ut, vi skrattade även mycket mer till denna film än den första.

Båda filmerna innehöll skuttande, blåsande, ryckande, tvärnitande, flygande, swooschande och vattenångsduschar. Ljudmätarbill hävdar dessutom att en drakes andedräkt doftade apelsin men själv kände jag inga dofter utan tyckte mest att stänk från vattenpölar och vattenångor smakade ospädd äppeljuice (och det är inte en favoritsmak!).

Mycket av effekten försvann av att bara stolen rörde sig och inte golvet där jag hade fötterna, så rätt snart satte jag mig i halv skräddarställning för att inte nå ner till golvet men ändå ha så pass mycket av benen hängande att jag kände de ”luftattacker” som skedde mot vaderna (humlor eller getingar eller vad det nu var! Aj, aj, aj.)

Kort sagt ett kul lunchäventyr som inte tar många minuter. När vi var där var det öde men enligt tjejen i kassan är det mycket mer folk på kvällar och helger.

KistaKategori: Kista Galleria, Mat i olika former, Saker att göra & se

En kommentar till “5D smakar som äppeljuice”

  1. Aleks:

    Lustigt att tjejen sa till oss (som var där på kvällen) att det var fler besökare dagtid :)

Kommentera