Jan Stensbecks Torg vs Färögatan

onsdag 10 augusti 2011 kl 8:14

Ni får ursäkta, men nu ska jag rasa lite. Vid Jan Stenbecks Torg sitter det sedan förra veckan lappar om att hållplatsen är indragen och flyttad till Färögatan.

Låt gå för att jag var förvirrad första gången och fick rusa över till Färögatan för att hinna med bussen. Men det riktigt irriterande är att det kanske bara är varannan buss som alls följer ändringen. Så när jag har stått nere på Färögatan och snopet sett bussen svänga upp till Jan Stenbecks Torg, ja då rasar jag.
Här eller där?
Igår gick jag in till stora busstationen under tunnelbanan istället och klev på bussen där, mer säkert så. Och på vägen hem på eftermiddagen stannade 178 mycket riktigt på ”fel” hållplats igen.

Inte hittar jag heller någon information sl.se om hur länge hållplatsen är flyttad. Någon som vet?

Andra bloggar om: , , ,
KistaKategori: Kista

4 kommentarer till “Jan Stensbecks Torg vs Färögatan”

 1. Aleks:

  Kan det vara så att SL informerar sina leverantörer som i sin tur inte hinner informera sina förare om denna ”petitess”? ;)

 2. Henke:

  Då kan vi rasa tillsammans.

 3. Anna:

  Jag slipper lyckligtvis hoppa av/på på den stationen, men det är lika spännande på 178an varje dag att se vilken väg den behagar välja…

 4. KistaChic:

  NU finns det information på webbplats/App om både Jan Stenbecks Torg, Grönlandsgången och Kistavägen. Ändringen gäller tydligen hela vägen fram till slutet av december!

Kommentera