Shuttle me to flyget, tack!

måndag 8 augusti 2011 kl 22:29

Eftersom flygbussen från Kista till Arlanda har varit väldigt oregelbunden genom året, just nu inte alls, har det oftast blivit antingen långtidsparkering eller taxi. Men nu senast provade jag nya SuperShuttle och blev imponerad. Inte bara är det billigare är både taxi och tåg – den både hämtar och lämnar mig precis utanför dörren.
SuperShuttle
Dagen innan ringde de och korrigerade upphämtningstid med 10 minuter. En kvart före upphämtning här i Kista ringde dessutom chauffören och meddelade att han var på väg. Och väl hemma igen fanns bussen på plats när jag klev ut från terminalen. Nästan som att ha privatchaufför (vilket jag också hade på vägen hem)!

Ja, jag kanske låter lyrisk. Men det gick så snabbt och smidigt att jag inte hade kunnat köra snabbare själv. Mest kanske för att jag var sist att hämtas upp på vägen till Arlanda och helt ensamt på väg tillbaka till Kista. Återstår att se om det blir lika snabbt och smidigt nästa gång…

Andra bloggar om: ,
KistaKategori: Bil & parkering, Kista, Utanför Kista

En kommentar till “Shuttle me to flyget, tack!”

  1. Henke:

    Ska lägga det på minnet.

Kommentera