KistaRadio

söndag 12 december 2010 kl 2:06

Det var en kul KistaBlandning som Ulf Elfving och Sveriges Radio hade fått ihop i Kista i fredags morse. Förutom jag själv så fanns Kista Science City, DAC, DSV, Mobile Life, kafépersonal och till och med min egen naprapat på plats för att prata om Kista. Visst blev det mycket från företagssidan, men jag och David från KistaLoppet kunde jämna ut balansen något iaf.

Direkt efter mitt eget inspel i programmet var jag tyvärr tvungen att rusa in till stan men lyssnade vidare via radion. Precis i början av programmet smög jag mig till en bild på när Ulf intervjuade Niclas från KSC; Som ni ser visade sig Ulf vara en mästare på att göra flera saker på samma gång; Dricka kaffe samtidigt som han intervjuar är inget problem alls.
Ulf och Niclas
Här är en Spotifylänk på låten som jag hade som mitt förstaval: Maria med Tehayelny, ett väldigt personigt val av KistaLåt. Men andravalet Golbang är verkligen inte fy skam det heller och de har rötter i just Kista (konsert senaste för bara ett par veckor sedan). SR-personalen på plats blev överförtjusta och berättade om tidigare radiosändningar med Golbang, och alla som hade hörlurar för att lyssna på sändningen verkade vakna till lite av Golbangs uppåttempo (inklusive Ulf).

(Lyssna i efterhand om ni missade, ligger online en månad ungefär.)

Taggar:
KistaKategori: Artiklar & notiser, Kista, Saker att göra & se

2 kommentarer till “KistaRadio”

  1. LANJA - www.lanjas.blogg.se:

    Hej, jag hittar inte radioklippet.. Vart finns det någonstans så att man kan få lyssna?

    När man söker på ‘kista’ på SR så kommer bara program som är inspelade innan 12 december fram.

    Mvh

  2. KistaChic:

    Klipp från just det här programmet ligger bara uppe 30 dagar. Så det är borta nu. =/

Kommentera