KistaHaren på julbord samt ett radiotips – lyssna in mig!

torsdag 9 december 2010 kl 23:21

Igår kväll träffade jag KistaHaren. En god granne har ställt ut ett julbord/fågelbord som visst också attraherar mer fyrfota vänner i området. Ser både snyggt och trevligt ut. Jag provsmakade inte, men det är säkert gott också – för rätt målgrupp.
KistaHaren på julbordbuffé
Imorgon kommer Ulf Elfving och hälsar på i Kista, han ska intervjua alla möjliga personer från Kista och det sänds direkt från Kista Science Tower. Ja – även KistaChic kommer att finnas på plats. SR P4, från kl 9.30. Inte missa!

KistaKategori: Kista, Mat i olika former, Saker att göra & se

5 kommentarer till “KistaHaren på julbord samt ett radiotips – lyssna in mig!”

 1. Henke:

  Jag såg den också. Den verkade trivas bortsett från alla som störde med sitt promenerande på gångvägen intill.

 2. Zark:

  Jag har också en Kista-hare som jag träffat på ganska ofta de senaste dagarna när h*n get sig in i arbetsområdet för att leta mat. En sen eftermiddag gick jag förbi den på bara några meters avstånd men oftast skuttar den iväg i maklig takt.

 3. Ninnibeth:

  Lyssnar på dig just nu. :)

 4. Henke:

  Vad bra du var och vilken fin radioröst du har!

 5. KistaChic:

  Tack Henke. =)

Kommentera