KistaChic håller sig mest inomhus

söndag 31 januari 2010 kl 21:55

Fullmåne och snöSedan jag kom hem från aningens varmare trakter på annan kontinent har jag mest gått och beklagat mig över snön och kylan. Har försökt stanna inomhus så mycket som möjligt och svurit lite över att jag inte stannade borta lite längre; KistaChic är inte riktigt vän av snö.

Men nu är jag ju hemma igen och fullmånen går alldeles utmärkt att betrakta även inomhus (och fortfarande har jag inte accepterat att en kompaktkamera sällan gör fullmånen rättvisa.)

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Kista, Månen i Kista, Ärvinge

2 kommentarer till “KistaChic håller sig mest inomhus”

  1. Zark:

    Perfekt väder för att utföra lite fysik-experiment:
    http://www.youtube.com/watch?v=xOVZV6DxaRs

  2. KistaChic:

    Kul länk!

    Varmt vatten går dock utmärkt att göra gott te av. ;) Och det är mina experiment för närvarande; Att göra gott te. (inomhus)

Kommentera