Invigningsdagen i Kista Galleria 2009

fredag 27 november 2009 kl 0:31

Igår lunch knatade jag och KistaKompisen till invigningen av nya delen i Kista Galleria. Redan i entrén möttes vi av söt portvakt som kämpade hårt med att samtidigt öppna två dörrar åt både in- och utpasserade. Undrar om han kommer att stå där fler dagar?
Entré
Inne i första klädbutiken (för tyvärr, det är fortfarande mest kläder i den här gallerian) var det inte bara slagsmål om kläderna utan även två DJs direkt innanför entrén och musik på hög hög volym. (Otroligt att att extremt hög volym på musiken faktiskt får folk att handla. Själv blir jag mest stressad.)
DJs på NewYorker
Stjälvbetjäning på MaxSedan rasslade vi in på Max och provade deras elektroniska självbetjäningsmaskiner.

Blipp blipp blipp och så fick vi var sitt kvitto att visa upp borta i kassan i utbyte mot mat. Förmodligen mycket snabbare än att stå i kö och beställa som vanligt, men inte helt lätt att hitta i navigationen på skärmen – speciellt om man inte är familjär med deras menyer.

Burkpant

Och på utvägen kunde vi inte låta bli att le lite åt att skräpstationens hål för burkar var för litet för just burkar.

Annars kunde man spana på fotbollstricks, kämpa sig genom folkmassor, titta på kläder, titta på mer kläder, återupptäcka nygamla butiker (hälften av butikerna i nya delen har tidigare huserat i gamla delen) och fika.
Fotbollstricks
Och på vägen hem igen kunde vi inte låta bli att reflektera över nya skylten ut mot Kista Torg. Biblioteket ligger på höger sida och kyrkan ligger på vänster sida. Blir inte folk förvirrade om skylten visar motsatsen?
Utgångsskylt Kista Torg

Andra bloggar om: ,
KistaKategori: Kista, Kista Galleria, Mat i olika former, Saker att göra & se, Shopping

4 kommentarer till “Invigningsdagen i Kista Galleria 2009”

 1. KistaStudenten:

  Jag hann förbi gallerian en liten stund på eftermiddagen, och bestämde mig för att komma tillbaka en dag när ingen annan är där. Jösses, så mycket folk! =) Jag är glad över Adidas-butiken och MAX med sina fina öppettider…

 2. martin121:

  Åh – MAX ! ! ! :)

  Förresten – har dom en ljushälsning på Science Tower i år med upplysta fönster som bildar bokstäver?

 3. Igelbäcken:

  Vad är öppettiderna för MAX då?

 4. Rasmus:

  Max har öppet till midnatt, vilket är en timma bättre än donken.
  Minns inte när dom öppnar dock.

Kommentera