Imorgon invigs nya delen i Kista Galleria

tisdag 24 november 2009 kl 22:10

Nedräkningen har ju pågått länge nu och i början trodde jag faktiskt att de hade monterat dit en klocka. Bilden nedan togs ungefär halv fyra på eftermiddagen den 3 januari i år, så det kändes mest logiskt….
Nedräkning

På utsidan var det länge länge bara ett stort ”hål” i väggen och jag såg framför mig flashiga skyltar med rörliga bilder som ett stort skyltfönster.
Skylt för nya gallerian
Och så blev det bara loggan… som visserligen ser betydligt mycket bättre ut kvällstid när den även lyser. Men i dagsljus ser den tam ut, jag är lite besviken.

Tur då att andra hörnet är reserverad för konst och mer färg. Följ det projektet på streetcornertalking.info. Det invigdes redan igår, men då hade jag inte möjlighet att närvara. Ser fram emot att spana på det imorgon istället.

KistaKategori: Kista, Kista Galleria

5 kommentarer till “Imorgon invigs nya delen i Kista Galleria”

  1. Zark:

    Ett ord, MAX ;-)
    Det var folk där inne ikväll men det visade sig vara VIP-kväll så jag får vänta tills imorgon :)

    Jag kan inte påstå att jag direkt ser fram emot de ”nya” affärerna.
    http://www.kistagalleria.se/25procentstorre/
    Vissa av affärerna är inte ens nya för gallerian, men dom kommer antagligen att flytta till den nya delen?
    Max ser jag naturligtvis fram emot och även lite till Åhlens som verkar vräka på med en ordentligt stor affär.

  2. Pompom:

    Jag håller med Zark och jublar mest över Max. Ingen annan snabbmatskedja gör det så kungligt att vara vegetarian.

  3. KistaChic:

    Ja, gamla delen ser ju ut som en hålig ost just nu. Massor av butiker som ska till nya delen. Lär inte känns särskilt nytt till innehållet. =)

  4. Staffan Svärd:

    Jag var nere i gallerian vid 19-tiden i kväll och trängdes med en massa andra. Det var stört omöjligt att passera vid mattorget och den musikaliska uppvisningen utan hörselskador.
    Den nyinvigda delen var det förre människor i. MAX var det tryck i. Dit kommer jag att söka mig med glädje. Om inte annat så får vi glädja oss åt 25% rabatten just nu. Två leksaksaffärer verkar vara en chansning, Och KistaChic undras om det kommer någon ny spännande affär typ sybehör och tyger. Det saknas!

  5. KistaChic:

    ja, sybehör. tyger. ge mig! =)
    Jag var i nya delen vid lunchtid idag och då var det disco där inne istället… phu vad folk. Återkommer med bilder och rapport strax. =)

Kommentera