Min morgontidning har höjdskräck

tisdag 3 mars 2009 kl 9:38

För några veckor sedan plockade jag in morgontidningen åt en granne medan han var bortrest. Tidningen stod vackert i korgen utanför lägenhetsdörren och jag fick mig lite extra trappstegsträning eftersom han inte bor på bottenvåningen.

Just nu har jag en utvärderingsprenumeration av en morgontidning. Jag ska läsa tidningen under ett par helgar och sedan tycka till om innehåll och utformning. Men förra helgen hade jag fortfarande inte fått någon tidning utanför dörren och det var inte förrän efterföljande måndag eftermiddag som jag hittade två tjocka tidningar intryckta i mitt lilla postfack i entrén.

Varför orkar inte tidningsutdelaren bära upp tidningarna i min port medan han gör det i en annan port på samma gata? Jag har svårt att tro att det skulle vara två olika utdelare här ute i Kistas utkant.

Andra bloggar om: ,
KistaKategori: Hem & bostad, Kista, Ärvinge

3 kommentarer till “Min morgontidning har höjdskräck”

  1. Zark:

    Din utvärderingsprenumeration delas kanske ut av posten och inte av tidningsbuden?

  2. KistaChic:

    På lördagar och söndagar? Och min adress står inte heller på tidningarna, det var det första jag kollade.

  3. KistaChic:

    Morgontidningen ringde och frågade hur jag trivs med tidningen och jag passade på att beklaga mig över höjdskräcken. Dagen efter stod tidningen utanför dörren istället för i brevfacket. Snabbt jobbat om det var en direkt effekt av mitt klagomål.

Kommentera