Fyraårskalas i Kista

söndag 1 mars 2009 kl 21:50

Igår fyllde KistaChic fyra år och det firades förstås med både pompa och ståt.

Kvällen inleddes med ett besök hos KistaStudenten i hennes nya och väldigt lilla studentlya på Ärvingevägen. Det var lite som att kliva in i min egen lägenhet fast i miniformat; köksbänk, badrumsinredning, garderober, handdag – allt kändes igen – men var intryckt på betydligt färre antal kvadratmeter.

Nere i entrén rådde det nästan undantagstillstånd bland post som inte hittat fram blandat med telefonkataloger och oönskad reklam.
Studentbostäder på Ärvingevägen
Det här var bara en av flera kuvert- och pappersfyllda bänkar i entrén och vi hittade brev så såg ut att innehålla både lönebrev, bankpapper samt kallelser och information från landstinget.

Som avslutning, framåt halv tolv på kvällen, tog vi sen sällskap med KistaKärran och gick på orientalisk/persiskt disko på Restaurang Ocean i Akalla. Det var inte så jättemycket folk där men ändå tillräckligt för att vi skulle våga oss ut på dansgolvet.

KistaKategori: Hem & bostad, Kista, Saker att göra & se, Ärvinge

5 kommentarer till “Fyraårskalas i Kista”

  1. Birdseed:

    Jag har varit lite sugen på dom där persiska diskona som det alltid är affischer för brevid kyrkan, gillar ny persisk musik och så, men har inte vågat mig dit eftersom jag är svenne och tror att jag skulle stå ut för mycket. Stämmer det eller ska jag pallra mig ner till nåt av dom?

  2. KistaChic:

    Visst sticker man ut lite om man känner sig som svenne, men det ska inte hindra dig – man är inte ovälkommen. Pallra dig dit och njut av musiken!

  3. KistaStudenten:

    Du borde absolut pallra dig iväg till en orientalisk klubb! Jag var lite orolig innan mitt första besök, men det släpper direkt när man kommer innanför dörrarna och ut på dansgolvet! Du kommer att känna dig välkommen =)

  4. Haydee:

    Jag undrar om min egen post ligger i den där högen…
    Tack för nostalgi-trippen du bjöd på genom att visa bilden! :)

  5. KistaChic:

    Heydee: Om du ber KistaStudenten snällt kanske hon kan leta åt dig! ;)

Kommentera