Ljuset visar vägen

torsdag 26 februari 2009 kl 23:04

Nu sent ikväll håller de på att montera upp en stor kran bredvid utbyggnaden av Kista Galleria.

Gigantiska krandelar låg fortfarande kvar på marken när jag passerade för en liten stund sedan och det blir förmodligen allt svårare att med bil ta sig genom centrala Kista på grund av kranar, avspärrningar och annat byggrelaterat.

Men mer oväntat var de många marschallerna som markerade den tillfälliga vägen in till lilla utomhusparkeringen – orangea plaststolpar och band är visst inte tillräckligt för vilsna bilister när mörket faller på. Undrar om någon kommer att tända levande ljus där varje kväll eller om det bara var just idag som det krävdes en omväg?
Ljuset visar vägen i Kista

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Bil & parkering, Kista, Kista Galleria

En kommentar till “Ljuset visar vägen”

  1. robert:

    Jag ser det som ett förmänskligande av ett ”kallt” projekt.
    Ett bygge likt detta har ju ingen själ eller liv i sig, resonerar vi vanligen men här har någon i laget av nattarbetande hjälmgubbar fått en ljus insikt om att projektet har egen livskraft.
    Jag ser paraleller till exempelvis aboriginalerna i Australien och deras sätt att se platser eller händelser som levande.
    En annan paralell, mer långsökt och förmodligen oförståelig skickar jag en youtubelänk på http://www.youtube.com/watch?v=0rnkIJo4BN4

Kommentera