Lågkonjunkturen slår oväntat till mot shoppingen

torsdag 5 februari 2009 kl 21:42

Försök till världsrekord i tv-tittande - 2009När folk generellt tänker mer på sin ekonomi och håller hårdare i pengarna så får man hitta på andra aktiviteter för att locka besökare (och hyresgäster) till shoppinggallerian. Till exempel kan man hyra ut lediga butikslokaler till tv-kanaler som vill försöka sätta världsrekord. Fascinerande hur många som vill titta på andra som just också tittar – fast på tv.

Dansa med Let's Dance - 2009Eller så har man dansuppvisning och danslektioner mitt framför foodcourt med ingen mindre än Tony Irving och proffsdansare från Let’s Dance. Fullt ös varje torsdag i, jag tror han sa, åtta veckor framöver!

Även om det låter lite överdrivet så gillar jag att det händer mer i Kista Galleria än bara mat och shopping. Det är redan en träffpunkt för väldigt många och lite fler kulturupplevelser bland all modeinriktad köphysteri kan aldrig skada.

KistaKategori: Kista, Kista Galleria, Saker att göra & se

3 kommentarer till “Lågkonjunkturen slår oväntat till mot shoppingen”

  1. Ingelöf:

    Aha, är det det de håller på med.. jag har undrat varför det sitter en massa folk i sacosäckar innanför glasrutor.. hihi.. ser ju såå tråkigt ut.. :)

  2. linnea:

    håller med dig!!

  3. Maika:

    Hej! Det är Maika!
    I haven’t read anything yet (I have a lot of homework to do for my Swedish course tomorrow!), but I wanted to say hi anyway :)
    Vi ses!

Kommentera