Gott hus i Kista är godis för KistaChic

tisdag 23 september 2008 kl 0:14

Oj, sa jag storögt när jag upptäckte nya Tasty House uppe brevid biografen i Kista Galleria. Oj, vad mycket godis.

Tasty HouseEn låååååång disk med nötter och fröer i alla möjliga varianter. Och oj, vad mycket goda kakor det fanns att välja mellan. Jag fastnade till slut i plockhyllan för torkade frukter och fick med mig en stor fruktpåse tillsammans med en ask nötkakor.

Oj, vilken trevlig överraskning! Jag som älskar nötter och torkade frukter kände mig bokstavligt talat som ett barn i en riktigt stor godisbutik.

KistaKategori: Kista, Kista Galleria, Mat i olika former, Shopping

9 kommentarer till “Gott hus i Kista är godis för KistaChic”

  1. Cissi:

    Jippi! Jag ser fram emot att handla nötter och kakor där när jag flyttar in. Du får gärna tipsa mig om ”riktiga godisbutiker” också för jag är en riktig godisgris!

  2. Johan:

    Oj, en nöt- och kakbutik?! Aldrig hört talas om konceptet tidigare :)
    Får väl svänga förbi där någon dag och utforska stället. Tack för tipset, inte ofta man är där uppe på övervåningen,, annat än när man skall till clas olle förstås! :d

  3. Zark:

    Den enda ”riktiga” godisbutiken i gallerian är vad jag vet Kahls. För vanligt lösgodis och liknande så finns Konsum, ICA, Pressbyrån och några andra kiosker.

  4. KistaChic:

    En liten varning: Undvik kladdiga nötkakor/godis med papper när ni handlar på Tasty House. Det här helt omöjligt att få bort pappret från det sockriga godiset jag har hemma!

  5. Zark:

    När vi ändå är inne på kakor och godis, var köper man den bästa baklavan i Kista?
    Jag har provat den som caféet som ligger ”mitt” i Gallerian med dom höga tyglamporna har, men den var inget vidare.
    Några tips?

  6. Johan:

    Kanske på Matöppet, den där butiken bakom kyrkan från torget sett, innan bron ner mot bostadsområdet. De har en konditoridisk med massa baklavas och andra godsaker.

  7. Zark:

    Johan: Det stämmer. Får ta och prova deras.

    Råkade föresten gå in på Tasty House i lördags. ”Livsfarligt” med tanke på att jag är en riktig ”sucker” för nötter. Det slutade med tre hekto blandat…

  8. Cecily:

    I love this store!!! Phenomenal.

  9. Uffe:

    Hade stora förhoppningar på ‘Tasty house’ men knappt några rena okanderade kvalitetsnötter eller bra choklad. Nån som har tips om var man hittar bra nötter?

Kommentera