Lunchdags i Ärvinge

fredag 11 januari 2008 kl 15:01

”Straffet” för att glömma den bärbara datorn hemma imorse blev att jag fick åka hem igen efter de viktigaste jobbmötena och istället jobba hemifrån. Så här sitter jag i min KistaLya, ser molnen rusa över himlen bakom skyskrapan och knapprar på min jobbdator.

Men jag lyckades också planera om dagens lunchdejt hit till Kista och Ärvinge. Andra besöket på nya Pizzeria Pavarotti blev alltså under lunchtid idag, tillsammans med en massa kontorsfolk från området; Pizzan var även denna gång jättegod men ”dagens pasta” som jag åt var si så där.

Nej, nästa gång jag äter där håller jag mig till pizza. Dock gillar jag stämningen på stället, det är något med personalen som får mig på gott humör.

KistaKategori: Kista, Mat i olika former, Ärvinge

4 kommentarer till “Lunchdags i Ärvinge”

  1. Anders Eldh:

    Krog på andra sidan torget har en jättebra lunchbuffé där man kan välja och vrak. Rekommenderas!

  2. KistaChic:

    Mitt sällskap fick äran att välja ställe idag, men jag är nyfiken på alla ställen här. Hoppas det inte dröjer tre år till nästa lunchdejt i Ärvinge.

  3. Andreas:

    Anders: Jättebra lunchbuffé var väl och ta i. Man blir ju mätt, men det är ju ingen gastronomisk höjdpunkt man är med om här. Personal som vägrar fylla på när det tar slut i kärlen och rätter som står som dagens men inte finns när man kommer dit.

  4. ulen:

    Instämmer i kritiken av Ärvinge krog – faller inte mig på läppen. När ska de börja krydda tex…
    Men lunchade på 11:ans Bistro häromdagen (fd ärvinge krogs catering samt asiatbuffe) – lite dyrare men mkt bra.

Kommentera