Pavarotti har flyttat till Ärvinge

torsdag 22 november 2007 kl 10:59

Meny hos Ristaurante PavarottiDet är nytt namn och ägarbyte på pizzerian i Ärvinge. Sedan två veckor tillbaka är det Pavarotti som står för namn och musik, och nu har de även putsat upp lokalerna. (De har bl.a. en gästbok på väggen.)

Kolla menyn; De har 87 olika pizzavarianter att välja på utöver pasta och sallad. 87! Vi funderade länge igår kväll innan vi till slut kom fram till vilka vi ville ha med hem. Medan vi väntade var vi välkomna att sitta ner och dricka kaffe – men vi grävde lite i ett skåp och hittade te istället. Så där satt vi med var sin kopp te och pratade om livet medan Pavarotti skrålade från högtalarna. Riktigt rofyllt.

Vi fick dock vänta lite för länge, tog åtminstone en halvtimme innan vår mat blev klar. Men som ursäkt fick vi gratis läsk och väl hemma insåg vi att pizzorna både var mycket goda och värda att vänta på; Trots att de glömde de färska champinjonerna på min KistaKompis pizza.

Andra bloggar om: , , ,
KistaKategori: Kista, Mat i olika former, Ärvinge

10 kommentarer till “Pavarotti har flyttat till Ärvinge”

  1. Leif:

    Kan intyga att pizzorna har blivit bättre efter namnbytet/renoveringen/ägarbytet även om de fortfarande är rejält fettdrypande. Forno Romano på restaurangtorget i centrum är fortfarande bäst i Kista. Har de också bytt ägare? De flesta i personalen verkar i alla fall utbytt. Men för att återvända till Pavarotti, är det inte lite makabert att ge restaurangen ett namn efter en nyligen avliden person? Hur som helst, den vanliga menyn (alltså för-, varm- och efterrätter) ser också lovande ut, med namn på italienska som verkar rättstavade. Får nog prova någon gång. Har någon utforskat vinrättigheterna?

  2. Matte:

    Vin & spriträttigheterna skall vara på väg men dröjer lite p.g.a byråkratin hos myndigheterna ( ca: 2 mån ) har jag fått från säkra källor.

  3. Jenny:

    Jag och sambon provade en pizza och en sallad i fredagskväll från Pavarotti. Måste säga att tyvärr vart det inte mycket bättre än förra ägarna. Pizzorna är fortf fettdrypande och de glömde lägga på två av pizzans ingredienser. I min avocadosallad vart det mest sallad och inga ägg som utlovats. Dessutom hade dom lagt dit kronärtskockor, som inte ska ingå i salladen enligt broschyren.
    Men servicen vart bra, alltid nåt…

  4. Rasmus:

    Nån som har koll på pizzerian som ligger nere vid bussterminalen i Kista?

  5. KistaChic » Lunchdags i Ärvinge:

    [...] Andra besöket på nya Pizzeria Pavarotti blev alltså under lunchtid idag [...]

  6. Leif:

    Förra veckan var vi där med hela familjen och blev väl omhändertagna. Min pasta var bra, men de kunde gärna piffa upp tomatsåsen (samma som till pizzorna?) som hörde till med lite örter och vitlök kanske. Hur som helst hade de ännu inte fått något alkoholtillstånd. Enligt initierad källa så kan dröjsmålet även bero på brottsligt förflutet e. dy. hos de som söker. Ett sätt att lösa detta på ska tydligen vara att man låter typ sin hederliga svärmor bli delägare och stå för ansökan av tillståndet.

  7. Gunnar:

    Har ni hört Ristorante Pavarotti har fått TILLSTÅNDET

  8. markus:

    jag var i pavrotti idag och jag köpte en calzone inb och när jag kom hem och skulle äta rann det tomatsås och osten hade runnit det såg skitäcklit ut… sen jag börja käka la jag märke att osten var på ena sidan och skinkan på andra sidan plus att de hade lagt ett ton ost!!!!

  9. Anna:

    Vi hade hört att maten hos Pavarotti var väldigt gott. Vi drog dit med tjejerna idag. Vi åt både pasta och pizza det var super. Så vi blev mätta och belåtna.
    Vi hade det hur mysigt som helst =), ett ställe där man vill återkomma till. Förresten åt jag pizza hos Forno Romano vart inte så lyckat, får väl göra ett andra besök och avgöra

  10. mf:

    och den senaste kommentaren ”anna” är av ägarna själva lol

Kommentera