KistaLuncher att prioritera – veckans lunchtips

måndag 16 september 2013 kl 22:19

Jag har under senaste året ätit mig runt Kista under lunchtid något mer än jag gjort tidigare år. Det finns fantastiskt många restauranger med mat från alla möjliga delar av världen, för alla möjliga ätare. Jag har fått två favoriter – och i samband med att en av dem återöppnar för lunch denna vecka är det läge för lite reklam!

Här kommer det: Café Capri och Kista Bazar!

Bazar ligger precis utan gallerian och t-banan (parkeringshuset vid Kista Kyrka) och Capri hittar du nere i Ärvinge vid Ärvinge Torg. Båda serverar både bra och prisvärd mat (orientalisk mat vs hälsotallrikar och sallader) och båda två har två detaljer som starkt bidrar till att de är KistaFavoriter.

- Salladsdressingen hos Kista Bazar samt avokadopeston hos Café Capri.
- Trevliga ägare och personal.

Se där – nu har du två av veckans luncher fixade!

KistaKategori: Kista, Mat i olika former, Ärvinge

3 kommentarer till “KistaLuncher att prioritera – veckans lunchtips”

 1. Åke Nygren:

  Portionsstorleken (den massiva) på Capri är också värd ett omnämnande!

 2. Nina:

  Har Capri ny ägare? Den dom tidigare haft har då rakt inte varit trevlig! Men deras wraps är väldigt goda.

 3. JenniP:

  Är det inte Capri som har en massa stolar och bord ute på hela trottaren som står ivägen? Plus en stor kruka precis där rullstolar och barnvagnar kan rulla upp på trottoaren så att det inte finns någon svängmån. Det är ett ställe jag bojkottar, kommer aldrig i livet att sätta min fot där eftersom de skiter i såna synpunkter.

  http://www.hitta.se/karta#vkid=~ddMPsmGGq&center=6588277:1621760&zl=14&type=map&heading=261.6000000000001&bounds=6581168:1606368,6595376:1637088&viewtype=streetview&rlm=1

Kommentera