Och KistaHåret fortsätter att växa

onsdag 31 oktober 2012 kl 12:36

I somras efterlyste jag Kista bästa frisörer och fick in två tips. Så när jag i början av september började känna mig långhårig bokade jag tid hos en av dem; Anki på Kista Hairnews.

Spontant var jag väldigt nöjd redan på plats, det kändes att Anki visste vad hon gjorde och hon kunde se vilken frisyr jag haft sist jag klippt mig. Det kändes tryggt och jag var väldigt nöjd och glatt överraskad när jag gick därifrån. Och de få kommentarer jag fått från vänner efteråt har enbart varit positiva. Jag kan absolut tänka mig att gå dit igen samt även rekommendera henne till andra.

Visst hade vi med facit i hand kanske kunnat klippa det ännu lite kortare för nu sju veckor senare börjar jag känna mig långhårig igen. Men frågan är om jag ska gå tillbaka till Anki som jag var väldigt nöjd med eller om jag ska fortsätta mitt experiment och låta fler KistaFrisörer sätta saxen i mitt hår. Vad tycker ni?

KistaKategori: Kista, Saker att göra & se

2 kommentarer till “Och KistaHåret fortsätter att växa”

  1. J:

    Klart du ska. De e så man hittar nya kul saker. Alla kommenterar inte som läser men jag tycker att du har en bra blogg

  2. Aleks:

    Från denna höst kan du klippa dig hos Hårfixarna i Kista då en ny frisörska flyttar in :)

    http://www.studiosax.se

Kommentera