Vinn ett KistaÄventyr

onsdag 1 september 2010 kl 19:56

Om bara ett par veckor är det dags att släppa loss springfantasterna i Kista; Det är dags för Kistaloppet. Kul initativ och även om jag själv inte springer så kommer jag garanterat att hänga i närheten och hejja på er som deltar.

KistaloppetOm du inte anmält dig men är lite sugen på att delta så erbjuder jag, i samarbete med Kistaloppet och Husby Marathon, möjligheten att vinna ett riktigt KistaÄventyr (på temat: spring, äta, sitta):

Berätta i kommentarsfältet nedan om ditt bästa/roligaste/galnaste KistaMinne med max tre meningar så har du chans att vinna två startplatser till Kistaloppet + två Kistaloppet t-shirts + ett weekendpaket i Kista Galleria för två (2 SF-biobiljetter och mat i Foodcourten).

Sätt fart och skriv nu, ni har till på lördag kväll på er. På söndag väljer jag vinnare.
Solnedgång
Bonusbild: Ännu en vacker solnedgång över mitt vackra vackra Kista.

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Kista, Saker att göra & se

10 kommentarer till “Vinn ett KistaÄventyr”

 1. Ninnibeth:

  Helgmysen i Kista är ju oslagbara! Lördagsplask med ungarna på Husbybadet och grillmiddag på verandan hemma i Akalla. Se’n en tidig söndagspromenad till Eggeby Gårds café & butik för att avsluta dagen med bio & middag i Foodcourten i Kista! :)

 2. Henke:

  Jättebra idé!

  Eftersom anmälningstiden förlängts till 10:e september antar jag förresten att det finns gott om platser kvar. Jag hoppas att några tar chansen, vore kul med ett rejält startfält.

  Kommer tyvärr inte på några bra saker att berätta om. Å andra sidan har jag ju redan anmält mig.

 3. Tomaj:

  Hahahaha ”Weekendpaket” i Kista Galleria. Bäst. :)

 4. Staffan:

  ett weekendpaket i Kista Galleria för två

  Detta måste bli en klassiker! Kan vi locka hit folk från Ullared?

 5. KistaChic:

  Klart vi kan locka folk från Ullared. Men jag slipper gärna de där gigantiska kundvagnarna, kan bli lite bökigt att ta sig fram då. Men alla vill väl ha ett weekendpaket!

 6. David:

  Hej alla!

  Vi har över 700 anmälda nu men ju fler som springer desto bättre. Anmäl dig idag!

  David

 7. Magdalena W Jernström:

  Jag träffade min kompis Samira i Kista centrum med min dotter, och plötsligt kom en spåkvinna som spådde mig för 50 kr.
  Hon sa att jag ska vinna lite pengar.
  Jag köpte en bingolotto och vann 1000 kronor senare samma kväll så det var sant det spåkvinnan sa.

 8. Åsa Ullström:

  Hej! Ett minne från när jag var liten var en teater på Kista Bibliotek där det var en skådespelare som skulle föreställa en åsna och skriade på inandning så jag trodde att öronen skulle trilla av. Skriet har följt med mig genom åren och nu lär jag ut skriet till mina barn” skriet från Kista”
  om jag vinner denna tävling skall jag demonstrera det /Kram Åsa åsna:-)

 9. Maggan:

  Kista har ett välkomnande klimat, där du får den godaste maten på ditt fat, så till Kista färden ofta går, eftersom jag garanterat trevligt får. Mina förväntningar får valuta, självklart vill jag vara med och kuta.

 10. Maria:

  Som norrlänning blev första Kistacitymötet en fasa. Regnet öste ner o vi hade åkt åt fel håll med tunnelbanan. Väl framme höll vi inte på att komma in på hotellet för de hittade inte vår bokning. Utsövd därpå tillbringade vi hela dan i gallerian med alla affärer o mat/café.
  Vem behöver åka in till city är man har Kistagalleria?! Kommer gärna dit igen:-)

Kommentera