Hur långt orkar du flytta?

onsdag 16 juni 2010 kl 22:13

I brevlådan idag hittade jag en oväntad liten reklamfolder för en lägenhet som är till salu i området och jag har redan hunnit prata med en KistaGranne som bor ännu närmare det aktuella objektet. Jag måste erkänna att jag är lite imponerad över marknadsföringstricket eftersom varje reklamfolder är personlig adresserad och innehåller strofen ”Tänk vad en flytt på XX meter kan göra…” – ja, meterstalet stämmer på ett ungefär både för mig och den KistaGranne jag kollade med.
Flytta långt eller kort?
Men jag vet inte om jag själv skulle vilja trumpera ut det så högt och till varje unik granne i hela området, plötsligt blev det så mycket mer personligt än en vanlig bostadsannons.

Fast den dag det är (om) jag som ska flytta borde jag trumpera ut det här till er alla på bloggen och högtidligt bjuda in er på visning – tänk er att bo i KistaChic-lägenheten?! Jag räknar med att bara den lilla detaljen borde dra upp budgivningen med många många tusenlappar. ;)

KistaKategori: Hem & bostad, Kista, Ärvinge

Kommentera