Dagmamma på besök – 26 år senare

måndag 8 december 2008 kl 21:50

När jag började skriva som KistaChic för snart fyra år sedan hade jag inte räknat med någon större uppmärksamhet eller att jag skulle hamna i tidningar och radio samt få ett hedersomnämnade som nättidskrift. Inte heller hade jag räknat med att det skulle ge mig massor av nya vänner; både KistaGrannar och andra bloggare.

Men mest oväntat var nog att ett inlägg från förra året om barnkalas i Rinkeby senare skulle bli en återträff med min dagmamma från 1980-82. Men det blev det!
Dagmammebesök
På bilden ovan skymtar min mor samt dagmamma Eva när de för ett par veckor sedan bläddrade i fotoalbumet som Eva gjorde åt mig våren 1982. Jätteroligt för alla inblandade att återfå kontakten och kunna ses igen; enbart tack vare bloggen.

Imorgon bitti ska jag förresten vara med på en idéfrukost och prata om bloggar i Kista; ännu en rolig händelse helt tack vare denna sidas existens.

KistaKategori: Kista, Saker att göra & se

5 kommentarer till “Dagmamma på besök – 26 år senare”

  1. sara:

    Ja ibland är världen bra liten.
    Mer bloggar i kista:-)

  2. Igelbäcken:

    Tycker att du även ska våga utforska Kista mer. Varför inte lämna Ärvinge för en dag och ta dig till ”Kista Hills” a.k.a ”gräddhyllan” för en dag? ;-)

  3. KistaChic:

    Äsch, det handlar inte om att inte våga. Jag har varit än här, än där enbart för KistaChics skull. ;)

  4. Annelie:

    Frukosten låter spännande! Hur gick det?

  5. MyyZz:

    *ler* nice … jag gillar verkligen din blogg.

    Hoppas du får fina helger!!

Kommentera