KistaMorgon från ett helt annat håll

onsdag 28 maj 2008 kl 23:54

Imorse inbillade jag mig att jag skulle vara på jobbet extra tidigt för att hinna jobba av lite innan dagens massiva möteschema drog igång. Som sagt; jag inbillade mig. Istället stod jag kl 06.55 på t-centralens station och klev på blåa linjen mot Akalla och Kista. Helt helt fel mot hur min morgon vanligtvis brukar se ut.

Men nu fick jag istället chansen att se de där riktigt trötta KistaJobbarna (för sju är fortfarande lite före den stora rusningen) som satt och halvsov på vagnen, och som ruskade liv i sig själva lagom till just Kista. Eftersom jag rörde mig mot min normala ström hann jag dessutom hälsa på flera grannar som jag mötte på väg hem, något som inte händer ofta då vi normalt sett går åt samma håll. Den första av dem skakade dock bara på huvudet åt mig och mummlade något om ”morgonpigg”.

Anledningen till morgons extratur med t-banan var att jag helt hade glömt att KistaKärran skulle besiktigas. Visserligen missade jag min inbokade tid med 15 minuter men personalen på Rissne tog ändå rätt snabbt emot oss och på något underligtvis blev jag inte ens officiellt sen till jobbet.

KistaKategori: Bil & parkering, Blåa Linjen, Kista

En kommentar till “KistaMorgon från ett helt annat håll”

  1. KistaChic:

    Just ja: Mitt i all morgonstress sprang jag på en grupp med åtta ”stavgångare” som hurtigt stegade och stavade in i bostadsområdet klockan åtta på morgonen.

Kommentera