Slagsmål vid KistaKärret

tisdag 17 juli 2007 kl 12:54

När mörkret lägger sig i Kista kan vad som helst hända. Vi tog en sen kvällspromenad ut till KistaKärret och fick beskåda ett rejält slagsmål…

… mellan två tjurar.
Tjurslagsmål
Medan vi blängde på tjurslagsmålet så blängde de andra korna tillbaka på oss.
KistaKärret verkar hur som helst klart, färdigbyggt och invigt, elstängslet är på plats igen och kossorna har flyttat tillbaka.

KistaKärretJag är lite besviken över att bryggan ut till KistaKärret inte blev en badplats utan bara en sittplats; det finns ingen liten stege att kunna klättra nedför in i vattnet. Å andra sidan är det nog inte meningen att man ska bada i ett kärr.

På bilden ser ni också den KistaKompis som just nu är på besök från andra änden av Sverige och som först var den som kom på och använde begreppet KistaKärret efter allt mitt tjat om ”den nya pölen”.

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Järvafältet, Kista, Saker att göra & se, Ärvinge

2 kommentarer till “Slagsmål vid KistaKärret”

  1. Staffan:

    På dagtid vilar dom på någon av de trädbevuxna kullarna för att få skugga. I alla fall i lördags då det var varmt och soligt.
    Men du såg att vandaler varit framme på bryggan. Syns på bilden att det saknas en del av staketet. Den nedre liggaren av rundstav har någon tagit till vara för eget bruk.

  2. KistaChic:

    Ja, vi noterade att en bit rundstav saknades längst bort vid grusvägen, underligt att de bara tagit bitar…

Kommentera