Vilken färg har Ärvinge?

måndag 26 mars 2007 kl 11:03

Jag noterade skyltarna redan för några veckor sedan och funderade på om de alltid hade funnits där eller om de var nya. Men det var först i förra veckan när jag kom bilvägen sent på kvällen och såg dem tända som jag insåg att gröna ”Ärvinge” och ”Kista” var en skyltnyhet för kvarteret.

Men vilken färg har Ärvingen egentligen? Orienteringsskyltarna ute vid Ärvingevägen är blåa medan flaggorna går i blekorange. Och inte heller verkar det finnas någon gemensam nämnare som liknar logotyp. Själv har jag alltid tänkt och sett Ärvinge som ett väldigt grönt område, så senaste tillskottet i skyltfloran känns som det än så länge mest rätta.

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Kista, Ärvinge

2 kommentarer till “Vilken färg har Ärvinge?”

  1. Rudolf:

    Ärvinge är ljusgult – i mitt tycke riktigt lyckat. – glöm skyltarna.

  2. KistaChic » ÄrvingeSkylten - ett färgrikt år senare:

    [...] För snart ett år sedan fick området nya skyltar med “Ärvinge” respektive “Kista” och då filosoferade jag kring färgvalet grönt. [...]

Kommentera