För lite sport hos KistaChic…

tisdag 20 mars 2007 kl 9:03

Eftersom jag inte är särskilt sportintresserad så har det inte blivit mycket KistaSport hos KistaChic. Så för att jämna ut balansen så åkte jag och TenstaChic i söndags till Helenelund där AC Kista enligt info skulle spela en match inomhusfotboll. Väl på plats hittade vi ingen direkt öppen entré in i Helenelundshallen, enda vägen såg ut att vara via omklädningsrummen och det kanske hade blivit att få se lite för mycket utav Kista. Så vi stannade ute och spanade istället på vad som förmodligen var en utomhusmatch mellan Turebergs IF och FOC Farsta.

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Kista, Saker att göra & se, Utanför Kista

2 kommentarer till “För lite sport hos KistaChic…”

  1. behrang:

    men kistachic! ni kan ju inte bara åka dit utan att ropa till!
    av söndagens match blev intet – då motståndarna straffat ut sig. tyvärr. och:
    åh, värsta ångesten att du gjorde ett försök just den här veckan.
    hur som helst: i morgon är säsongens sista match, klockan 18. det blir riktig match (hoppas jag verkligen). det hör inte till vanligheterna att lag inte dyker upp i den här serien.
    hur som helst två: det finns en huvudingång, precis nedanför trappan upp till konstgräsplanen. från gången bakom dörren finns både en och två trappor upp till inomhusplanen som är rätt så läktarlös.
    själv måste jag jaga rätt på en barnvakt till söndagskvällen, alla, alla, alla är borta…

  2. KistaChic:

    Inte lätt inte. Själv är jag också borta borta imorgon fram till 18-tiden. Och om jag skulle försöka stressa ut till Helenelund skulle jag kanske bara få se den sista skälvande minuten av er spännande säsongsavslutning.

    Lycka till.

Kommentera