Julpyntskriget har börjat – a la American style?

torsdag 23 november 2006 kl 15:43

Ärvinge kan komma att bli hur pyntat som helst i år…

En granne berättade idag om att redan nu hade en första granne satt upp julbelysning på sin balkong och nu skulle hon minsann inte vara sämre.

I år ska vi också ha, det ska bli en tävling!

Jag själv har bara stått och petat på lite utelampor och funderat på om jag skulle skapa något julpynt på balkongen, men mer än så har det inte blivit.

Jag har också funderat på om det vore acceptabelt av KistaChic att fotografera julpyntade balkonger/trädgårdar här i området och publicera bilderna här. Nu när grannen tänker tävla kan det bli spännande att se resultatet.

Får se hur jag gör med det. Om jag springer på någon snygg/extremt välpyntad balkong etcetera finns det nog risk att det dyker upp en bild eller två här i december.

Vem kommer att julpynta mest i Ärvinge år 2006?
(Men jag springer inte ut och kolla/fotograferar på beställning!)

KistaKategori: Hem & bostad, Kista, Saker att göra & se

8 kommentarer till “Julpyntskriget har börjat – a la American style?”

  1. Anders:

    Det är ju så himla fint med lite ljus så här i mörkret, och jag har själv en slinga som jag funderar på att sätta upp på balkongräcket. Men sen så slog det mig att alla dessa lampor ju drar en massa ström vilket inte är bra för miljön (växthuseffekten). Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Mysigt eller miljövänligt????

  2. Oscar:

    Det var ett jävla tjat om den där växhuseffekten..! Sätt upp slingan och var glad! Men vänta till första december, så kan du ju vara lite medveten i alla fall…

  3. Hull:

    Jag satte upp min ljusslinga på balkongräcket för flera veckor sedan för att se hur det blev. Men jag har inte haft den igång sen dess. Igår hade jag besök av en vän och hon tyckte att jag skulle sätta på ljusslingan för att det är så mysigt.

    Så det känns ju kanske som att ”en första granne satt upp julbelysning på sin balkong” kan vara jag. :)

  4. Hull:

    Vad gäller växthuseffekten så tycker jag man kan låta bli att ta bilen till jobbet en vecka. Det uppväger definitivt att ha ljusslingan igång och bidrar dessutom till en trevlig omgivning (bilar är inte så juligt heller).

  5. Anders:

    Ja, nu jobbar ju jag hemma så mina resor till och från jobbet är väldigt miljövänliga. Jag får väl kompensera en ev ljusslinga med att inte köpa den där billiga flygresan till London en helg eller ngt liknande. Så, om ni ser någon som INTE står i kö på Skavsta så är det jag! :-)

    Oscar: Om du tycker att det har varit ett jvla tjat om växthuseffekten hittills så är det nog bäst att du förbereder dig på att det bara har börjat.

  6. KistaChic:

    Hull: ja, du kan nog känna dig träffad! ;)

  7. Oscar:

    Hur blev det med tävlingen? Har du varit ute och spanat in någon vinnare?

  8. KistaChic:

    Hej Oscar. ”Rapport” kommer strax.

Kommentera