”Inställt på grund av vagnfel”

torsdag 5 oktober 2006 kl 16:23

Varning för lite KistaGnäll.
Men har det inte varit lite väl många vagnfel och inställda tåg på blåa linjen sista tiden? Och det är nästan bara gamla vagnar numera – de nya ser jag knappt röken av längre.
Andra linjer verkar också ha problem, har t-banan drabbats av höstvirus?

Uppdatering 6 oktober, 17.29. KistaChic är på väg hem…

KistaKategori: Blåa Linjen

6 kommentarer till “”Inställt på grund av vagnfel””

  1. Anders Eldh:

    Det har jag lyckligen ingen erfarenhet av då jag jobbar hemma på dagarna…. :-) Och de få ggr jag åker in till stan med T-bana så brukar tågen gå bra tycker jag. Men jag hoppas det ordnar sig snart för Er som pendlar.

  2. Hull:

    Jag tycker det här luktar upplevt problem snarare än faktiskt problem. Jag har inte märkt några driftproblem överhuvudtaget på sistone.

  3. Annelie:

    Håller med om att det har varit lite fler gamla vagnar än vanligt på blå linjen den senaste tiden. Ett och annat vagnfel också, men inget utöver det vanliga, om du frågar mig.

  4. KistaChic:

    Det kan absolut vara bara KistaChic som har dåligt flyt just nu. =) Den här bloggen påstår sig inte på något sätt vara objektiv.

  5. Hull:

    Lite KistaGrinig liksom… :)

  6. majsan:

    Jag tycker att det ofta är fel på tunnelbanan. Men så är det ju på pendeltåg och bussar också, så det är helt naturligt. I Solna asfalterar man dessutom bussgatorna, så där kan man sitta hur länge som helst vid en busshållplats och vänta med sin sudoku. (Nu finns det ju tre gratistidningar!!)
    Så småningom upptäcker man att hållplatsen är indragen. Men det är en rätt ny upplevelse, som jag aldrig haft här i Kista.

Kommentera