Loppis på Jellingetorget – del 2

lördag 17 juni 2006 kl 19:31

Idag var det loppis på ”Jellingetorget”.

Det hade jag inte trott, att hela Jellingetorget skulle invaderas av loppissugna Kistabor. Bilen på bilden tror jag inte var till salu men mycket annat gick att hitta bland borden. Allt från leksaker, glas och kläder till möbler, gräsklippare och jordsäckar. Bokhyllan på bilden blev faktiskt såld nästan med en gång.

Många KistaGrannar kom ut för att nyfiket spana. Det strålande vädret gjorde sitt till och även om det inte verkade vara allt för stor rotation på försäljningen så verkade alla vara på ett väldigt gott humör.

Andra bloggar om: ,
KistaKategori: Shopping

En kommentar till “Loppis på Jellingetorget – del 2”

  1. KistaChic » Loppis i Ärvinge:

    [...] är det dags i år igen… Förra året var det [...]

Kommentera