Gubbhörnan och damhörnan

torsdag 8 juni 2006 kl 14:47

Det är sällan jag rör mig i de norra delarna av Kista Galleria. Förutom att jag bor söder om gallerian så beror det också på att jag inte ofta har behov av att röra mig i teknikträsket. För alla teknik-, dator- och hembyggebutikerna ligger ju ihopklumpade på rad och dit går jag bara när jag har en konkret inköpslista. Inte känns det fräsht rent generellt heller. Medan Indiska bjuder på spännande dofter i Kistagången så luktar det mest McD-os och popcornflott längst med Brandesgången (uäck). Och är det inte betydligt mindre ljus där borta? Det känns mörkt.

Så tro att jag blev förvånad när jag igår hittade en Mique-butik (obs – musik startas på deras webbsida) intryckt mellan Expert och McD. Däremot blev jag inte särskilt förvånad över att butiken kändes ödslig – vi hittar den ju inte!
Hur som helst är det ett bra första steg på vägen – men norra änden skulle helt klart kunna piffas till ännu mer.

KistaKategori: Kista Galleria, Shopping

3 kommentarer till “Gubbhörnan och damhörnan”

  1. Haydee:

    Den butiken har även jag missat isf! Det dyker upp nya butiker i Gallerian som svampar i regnet. Man hittar helt enkelt inte till alla. En del där jag knappt rör mig i längre är den delen där Tiimari brukade ligga. Finns det något nytt och intressant där då ? *väntar på ett svar från en Kista-expert* :)

  2. KistaChic:

    Haydee: Kaffe- och tebutiken förstås! Den har jag tipsat om tidigare. Trevlig personal och gott utbud, och man kan köpa ”färdiggjort” också.

  3. milimina:

    det har öppnat en bokia i tiimaris gamla lokaler, så spännande var det ;) men kahls kaffe är värt ett besök!

Kommentera