Det susar i säven… eller hur det nu var.

lördag 8 april 2006 kl 13:18

Sen lördag kväll. KistaChic går med raska steg mot t-banan och Kista Galleria samtidigt som hon pratar i telefon med en kompis. Plötsligt låter och skakar en hel busklänga till precis bredvid henne när hon går längst med parkeringen. Men hon reagerar bara med att vända sig lite förvånat om medan hon fortsätter framåt i rask takt.
- Hoppsan. Där skakade visst en hel buske till, säger hon till kompisen i telefonen som mycket väl vet vilka stora och mörka buskar KistaChic menar.
- Hoppsan? svarar kompisen. Hade det varit jag hade jag hoppat till och förväntat mig en våldstäktman.

Antingen var det en katt eller annat djur, eller så var det väldigt busiga barn som totalt misslyckades att skrämma en nattlig vandrare. Eller så är buskarna i Kista helt enkelt väldigt livliga buskar som gillar att hälsa på förbipasserande.

KistaKategori: Kista

9 kommentarer till “Det susar i säven… eller hur det nu var.”

  1. @lex:

    Var det ”fredag kväll” istället eller var det förra lördag? ;)

  2. KistaChic:

    Bra fråga. =) Jag låter den stå obesvarad. ;) Har du råkat ut för samma buske?

  3. Hull:

    Jag tycker parkeringen är läskig, just pga buskarna… Istället brukar jag promenixa längs vägen…

  4. KistaChic:

    Hull: En riktig trevlig väg är att gå den s.k. ”innervägen”. Inne i bostadsområdet, längst med Ärvingegången. Ett tips. =)

  5. Oscar:

    Jag ser ibland folk som går över parkeringen, eftersom det kan vara lite bättre upplyst där, och kanske för att slippa buskarna. Man kan ju även gå på trottoaren längs med bilvägen, även om det kommer skumma typer åkande där ibland … Visst är det alldeles för dunkelt på gångvägen bredvid buskarna?

  6. KistaChic:

    Oscar & Hull: Om inte annat så kan ju vi tre slå följe med varandra. ;)

    Fast jag måste få kommentera att jag generellt aldrig känner mig särskilt rädd eller orolig när jag går till och från gallerian. Oavsett vilken väg jag tar. Men dunkelt är det, de där gatlyktorna skulle absolut behöva putsas till.

  7. tb:

    Tycker inte heller om buskarna, går på parkeringen istället. Går inte så ofta som tur är (miljöbov…)

  8. Hull:

    Jag har gått innervägen några gånger, men den är också lite läskig när det är mörkt. Och ja – jag är en rätt mesig jävel. :)

    Borde man inte kunna ligga på gatukontoret så att de fixar bättre belysning längs buskgången? Om vi alla här ringer samma dag kanske de fattar vinken?

  9. tb:

    HAHA!! Bra ide Hull. Tror kanske mer det får effekt om vi alla ringer en gång om dagen i 3 månader. Kanske :) Eller är jag för elak då?

Kommentera