Nej men vattnet då?

söndag 16 oktober 2005 kl 21:41

Egentligen skulle jag ju skriva om det tecknade albumet med ”tre erotiska berättelser” som jag hittade i trapphuset alldeles nyss. Istället får det här bli en liten mental notering över att man alltid borde ha en kanna vatten i kylskåpet – för man vet aldrig när vattenkranen svarar med ett irriterat litet fräs och därefter tystnad.
De mer välinitierade grannarna berättade för mig att det är någon stor vattenläcka i området och att det säkert skulle vara fixat imorgon. Inte så mycket att göra alltså än att försöka låta bli att behöva vatten.

Jag har redan stirrat in i kylskåpet och det är bara vitt vin och citronkoncentrat som finns i drickbar form. Kanske lika bra att ta en glass istället och gå och lägga sig.

KistaKategori: Hem & bostad

5 kommentarer till “Nej men vattnet då?”

  1. milimina:

    ja, hjälp! vi är dessutom 3 pers som ska dela på typ en sista spolning på toa…. :o

  2. tb:

    Vi är oxo utan vatten. Sitter som bäst och spånar på om katterna kommer dricka Loka eller inte :)

  3. Runner:

    när ska du skriva om de 3 erotiska berättelserna då? =/

  4. EG:

    haha jag minns detta mycket väl (förlåt för de extremt sena kommentarerna men jag har precis hittat hit och tycker att din blogg är toppen! det är ett j-a gnäll om Kista som jag tycker är ett alldeles ypperligt trevligt område, iaf på vissa ställen – jag bor precis bortom kullen ”mellan” Ärvinge och ”Kista”, fyi)! stod i duschen och hade precis schamponerat och tvålat in mig, och ett tu tre säger det bara ”…” ur kranen. i tron att det var ett lokalt (väldigt lokalt!) fel springer jag över till mammas lägenhet precis bredvid, där jag precis hinner spola av mig det värsta innan den kranen också bara säger ”…”. det var kul på sitt egna lilla speciella sätt. sedan fick man vara lite uppfinningsrik ett tag.

    minns du det enorma strömavbrottet också? eller var det innan din tid? :) hela Kista och övriga delar av norrort var utan ström då någon hade råkat ha av en kabel i en tunnel (hm, detta låter bekant…). det varade i dagar!

  5. KistaChic:

    Välkommen hit, EG. =)

    Jag har varit med om strömavbrott, men inte det jättelånga – det har jag bara hört mytomspunna sägner om. ;)

Kommentera