”Man kan ju inte bo i Kista”

tisdag 11 oktober 2005 kl 13:31

Blev presenterad för en kompis kompis (P) häromdagen.

Kompis: P har precis flyttat hit, bor bredvid Medborgarplatsen. Lyxigt, va? … men han jobbar i Kista
Och kompis P kommenterade något med att ja, man kan ju inte bo i Kista vilket förstås fick mig att titta på honom, le finurligt och utbrista ett retligt jaså, inte?

Jag har faktiskt gjort precis samma sak en gång, uttryckt mig om att en liten ort i Sverige som jag verkligen inte trivdes med att bo i, och jag råkade göra det för någon som förstås bor där.

Men Kista har ju en rätt rejäl kontorsstämpel, speciellt om man som stackars P råkar jobba ute i Kista och bara ser kontorshusen. Och jag är själv rätt nöjd med att jobba mitt inne i stan, jag och P enades nämligen om att det kan vara rätt skönt att inte bo och jobba i samma kvarter.

KistaKategori: Hem & bostad

6 kommentarer till “”Man kan ju inte bo i Kista””

  1. nina:

    Haha! Jag kan verkligen se dig säga ”Jaså, inte?” Hihi! Och ja, sånt där råkar man ut för hela tiden. Jag är expert på att klanta till mig… jag måste vara helt helt tyst om det ska gå bra. Och det vet nog de flesta att jag inte kan. :)

  2. Ingelöf:

    Hehe.. då kan jag meddela att det går alldeles utmärkt att både jobba och bo i Kista.. =)

  3. KistaChic:

    Ingelöf: Ja, självklart går det! :) Jag tror inte annat.
    Men jag vet själv hur lat jag hade varit om jag också jobbat i Kista, det hade blivit mycket ”jobbigare” att träffa kompisar för en fika i stan än det är idag när man kan ta det ”på vägen hem” t.ex. Jag hade garanterat suttit mer hemma på vardagskvällarna än jag gör nu.
    (Fy vad lat och slö jag känner mig när jag skriver det här…)

  4. tb:

    Inte bo i Kista?
    nänä… :)

  5. Ingelöf:

    Du har självklart rätt.. Men på morgonen är det väldigt skönt att kunna ta cykeln eller en kort promenad till jobbet och slippa tunnelbanan, man kan dessutom sova en halvtimma extra.. :)

  6. sister:

    JAg bor också i Kista, och jag stortrivs!

Kommentera