Posten – Kista vs Husby

onsdag 1 juni 2005 kl 12:00

En alldeles strålande varm lördag för ett par veckor sedan tog jag mig till posten i Ica, Kista Galleria för att hämta ut ett trevligt paket som väntade på mig. Ica är ”min” post och alla paket jag får ska hämtas ut där, precis som just detta paket. ”hämtas på Ica, Kista Galleria” stod det på avin.

Men väl på plats stod tjejen i kassa och kliade sig i huvudet. Inget paket fanns på plats och inte heller lyckades hon logga in i sitt system för att kolla om paketet hade kommit bort på väg eller bara inte hittat fram än (avin hade jag ju bara fått tre dagar tidigare, man kan inte begära för mycket).

Hur som helst lyckades hon till slut på tag i Postens telefonsupport och strax efter fick jag en hel harang med frågor, bland annat om jag normalt brukar hämta paketen i Husby, vilket jag ju aldrig har gjort. Mitt paket hade alltså hamnat på Posten i Husby trots att avin var stämplad med Kista Galleria. Jag fick två val:
1. Komma tillbaka på tisdag så skulle Posten se till att paketet kördes till gallerian.
2. Själv åka till Husby och hämta ut paketet.

Jag valde förstås nr 2 och fick mig en liten oplanerad tur upp till Husby Centrum. Bara lite knepigt att hitta rätt avfart till rätt del av centrum eftersom det ligger insprängt mellan bostadshusen.
Och tjejen i kassan på Ica höjde min genomsnittsupplevelse av personalen där med flera snäpp; trevlig, glad och otroligt hjälpsam! Det är mycket mer än man kan säga om hennes arbetskollegor.

KistaKategori: Kista, Kista Galleria

2 kommentarer till “Posten – Kista vs Husby”

  1. KistaChic » Poststämplar:

    [...] Sist jag fick ett paket med posten hamnade jag ju slutligen i Husby. Igår fick jag en ny postavi för paket – men två “hämtas i”-stämplar. En för Kista Galleria och en för Husby – den för Husby var dock överkryssad. Kan ju dock inte låta bli att undra om många paket som hamnar fel… [...]

  2. KistaChic » Var vill du hämta ditt julpaket?:

    [...] tills nu har jag, med ett undantag, hämtat alla mina paket hos ICA i Kista Galleria.[...]

Kommentera