Järvafältet kallade på mig

tisdag 22 maj 2012 kl 15:35

Solen sken och utanför balkongdörren ropade Järvafältet på mig. Så jag blev helt enkelt tvungen att lämna jobbet en kort stund och ge mig ut utomhus, till solen och värmen som just nu ligger över Kista.

Finns flera roliga bänkar i området som är byggda runt trädstammar. Antingen som här på bilden, runt trädet, eller så att det ser ut som om trädet växt upp rakt genom själva bänken. Roligt och udda.

Även en tisdag eftermiddag pågick det aktivitet i koloniområdet under fågelskrämman övervakning. Ser ut att vara mycket som är planterat och som redan börjat gro i jorden.

Bredvid koloniområdet upptäckte jag en hundgård som jag inte sett tidigare. Samtidigt såg den inte ut att vara helt ny även om (renoverings?)arbete pågick just idag.

Och visst har även grusvägarna kring Ärvingen putsats till med nytt grus? Ser både jämnt och hårt ut.
(Jag måste verkligen gå ut hit oftare, känner mig helt ouppdaterad…)

När jag ändå var igång passade jag på att smyga över till motorvägsbygget och spana lite. Fullt av stora frigolitblock och grushögar.

Och om möjligt ännu varmare än det var ute i gröngräset.

… och det är nog i den här tunneln som tvärbanan kommer att gå någon gång i framtiden.

KistaKategori: Järvafältet, Ärvinge

2 kommentarer till “Järvafältet kallade på mig”

  1. söt_agha:

    härligt!
    fina bilder, den med nätet o kranen är enastående fotografiskt även om inte lika grönt o fint som de andra;-)
    bra jobbat! mera sånt!

  2. Nina:

    Hundgården upptäckte jag förra året. Men är osäker på om det är en rastplats eller typ minneslund för husdjur. Osäker men någon annan kanske vet mera..

Kommentera