Värmetävling 2010

måndag 25 januari 2010 kl 14:51

Min bostadsrättsförening är anmäld till Värmetävlingen 2010 som går ut på att man ska försöka sänka sina värme- och energikostnader så mycket som möjligt.

Räknas det som fusk att ha varit bortrest sedan julhelgen? Min lägenhet har inte dragit mycket el alls senaste fyra veckorna…

(Jag hade hoppats på att mötas av lite mindre snö här hemma, men tydligen inte…)

Andra bloggar om: , ,
Taggar:
KistaKategori: Hem & bostad, Kista, Ärvinge

4 kommentarer till “Värmetävling 2010”

 1. Zark:

  Blandar du inte ihop ”morötterna” med något annat nu?
  Det är ju inte el utan fjärvärme som man tävlar med. Har du även skruvat ner värmen under tiden du varit borta så borde det påverka annars har det antagligen inte hjälpt er förening.

 2. KistaChic:

  Självklart skruvade jag av elementen! =)
  (och inte duschade jag, spolade vatten eller använde tvättstugan heller.)

  Men styrelsen har i samband med tävlingen skickat ut en broschyr om övriga elbesparingar också, så det där med morötter och gurkor blandas nog hejvilt. ;)

 3. Staffan Svärd:

  Saknade verkligen min gamla lägenhet som låg 4 tr ovanför tvättstugan nu när det var som kallast. Dom extra plusgraderna ersätter jag nu med inneskor och tröja även inomhus. Hoppas jag får ett varmare 2010. Terrasshus högst upp har andra fördelar än go’ värme.

 4. martin121:

  Jag fick höra att man kan tjänapengar på att sänka rumstemperaturen några grader och sen dess lämnar jag alltid kylskåpsdörn på glänt.

Kommentera