Sesam, öppna dig.

torsdag 6 april 2006 kl 11:51

Så har lilla bilen äntligen fått flytta med mig och det är nog första gången under hela dess livstid som den har fått port och tak att husera inom. Och det är väl lillbilen värd så otroligt mycket som den ställt upp för mig under alla våra år tillsammans.

Här bakom bor nu lilla ”KistaKärra”!

KistaKategori: Bil & parkering

7 kommentarer till “Sesam, öppna dig.”

 1. Rudolf:

  Plisserad garagedörr ? fint värre för KistaKärra

 2. milimina:

  hehe, där bor våran bil också :) varning för dörrarna som typ alltid är trasiga… står de inte på vid gavel så kan de ibland vägra öppna sej. men det finns handtag som man kan använda för att ta sej ut då, så no panic ;)

 3. KistaChic:

  Ja, jag har hört en massa rykten om både dörrar och garage. Ska bli spännande att se vilka rykten som visar sig vara sanna.

 4. Jenx:

  Där bor vår pärla också. Tips som funkade för mig när dörrarna fastnat: prova att bara flytta på de hydrauliska (?) kablarna upptill på dörrarnarnas insida.

 5. tb:

  Ett krafttag verkar ha tagits från Ljungberggruppens sida (äntligen) vad det gäller de trasiga dörrarna. Det stod 2(!) servicebilar där härom dagen och det såg ut som de bytte ut rubbet vad det gäller maskineriet. Vi får se hur det artar sig.

  Vilka rykten är det som florerar? Jag har inte haft några problem I garaget däremot så finns det en mäng medlemmar i vår förening so haft problem uppe på taket (inbrott, stöld, skadegörelse och bensinslangning).

 6. KistaChic:

  Ja, bensinslangning ska tydligen vara ett återkommande problem även i garaget. Men än så länge har min lilla KistaKärra inte råkat ut för något. =)

 7. Rudolf:

  Bensinslagningsproblem – sluta med blyfritt
  så dör problemen ut

Kommentera