Koloniträdgården som fick flytta – fyra år senare

fredag 29 juli 2011 kl 13:14

För fyra år sedan skrev jag om en koloniträdgård som fick flytta på grund av nya området Kista Gård. Det finns nog fortfarande lediga platser i den trädgårdsföreningen, i alla fall om man ska tolka före och efter-bilderna.

Före, år 2007:
Koloniträdgården 2007

Efter, år 2011:
Koloniträdgården 2011

KistaKategori: Järvafältet, Saker att göra & se

2 kommentarer till “Koloniträdgården som fick flytta – fyra år senare”

  1. Zark:

    Den gick vi förbi i helgen. Jäklar vad ogräs det växer där :(

  2. Begga:

    Har faktiskt hyrt en lott där och wow vad vi fick fin skörd. Mycket bra jord men man fick jobba hårt för att få lotten att bli odlingsbar. Ogräset är ganska oundvikligt. Beror på latmaskar till ägare snarare än o-odlat lott ;)

Kommentera