Medborgarexpo – alla var där

lördag 16 april 2011 kl 22:22

När jag i eftermiddags tog mig in i Kistamässan och det lokala arrangemanget Medborgarexpo kom jag in i en högljudd, myllrande värld av KistaMänniskor. Mässalen var full av vuxna och små besökare, massor av montrar, utställare, mat, kakor och hoppborgar. Det var folk precis överallt och ljudnivån galet hög (som den tyvärr alltid är i mässlokaler).
Polisen var där.
Järvaandan och Kistaloppet var där.
Efter sex år som KistaBo har jag hunnit lära känna rätt många coola KistaMänniskor och känslan efter idag var ”Alla var där”. Jag träffade biblioteksvännerna, stadsdelsnämndsvännerna, bloggvännerna (bl.a. Annelie från Alla vägar bär till Tensta), festivalvännerna, dansvännerna, musikervännerna, löparvännerna och många andra. Och då var det minst lika många där som jag inte hann träffa.

Löparvännerna Maratongruppen vann dessutom Medborgarexpo-priset Järva. Grattis!
Kista Bibliotek var där.
Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning var där.
Jättemånga var där.
Hoppborgar och lekområden
Dagen avslutades med ett gäng häftiga konserter och uppträdanden, men tyvärr hade de flesta besökare gått hem då eftersom även även alla utställare hade packat ihop och gått därifrån. Lite snopet avslut som jag hoppas de gör om till nästa år.
Körkurbits var där
Sona Vivaz var där
Vad Medborgarexpo är? Tja, en slags mässa/fest/nätverkande för förorten. Läs mer på medborgarexpo.se.

Alla var väl kanske inte riktigt där, men väldigt många av de som på ett eller annat sätt engagerar sig i Kista/Järva med omnejd.

Taggar:
KistaKategori: Kista, Mat i olika former, Saker att göra & se

En kommentar till “Medborgarexpo – alla var där”

  1. Gustav Svärd:

    Låter som jag missade nått!
    kollar kalendern… aha, var på dop den dan.

Kommentera