Storband och lila i Kista

onsdag 17 november 2010 kl 23:18

Jag smög in på JärvaAndans möte ikväll och lyssnade på Kista Big Band. Lät riktigt bra, jag ser fram emot konsert på Kistamässan nästa helg, det är nämligen dags för Kista Världsmusikfestival! Kolla in programmet på kistaworldmusic.com. Ses vi?
Kista Big Band
Fick också info om den kommande KistaBussen, eller snarare JärvaBussen om vi ska vara helt korrekta. Återstår att se hur den ska användas, det var inte helt tydligt. Men en buss blir det iaf.

Däremot lät det riktigt kul med idén om att färga Järva lila. Jag har ju grunnat tidigare på om Kista/Ärvinge har någon färg, men Andan har bestämt sig för lila och hustoppar, vattentorn och annat kanske kommer skina i lila framöver. Helt ok färg för mig!

KistaKategori: Järvafältet, Kista, Saker att göra & se

Kommentera