Taxi KistaChic

söndag 3 oktober 2010 kl 1:53

Jag hade precis lämnat av KistaKärran i garaget när jag hittade två vilsna karlar i Ärvinge som lite stapplande undrade om jag kunde köra dem till Garbos. (Nej, inte till Sundbyberg; Garbos!) De hade varit på inflyttningsfest i Ärvinge och hade svårt att få tag i taxi. Och de ville till Garbos…

Nå, även det här är precis sånt som en mamma varnar en för, så tyckte jag att de såg så harmlösa ut att jag gott kunde köra dem. Så KistaKärran fick vakna till igen och vi drog tillbaka till Sundbyberg (där jag precis varit för att lämna av en kompis). Tror faktiskt att pojkarna var lite i chock, de hade nog inte räknat med att få skjuts när de frågade mig.

Men de fick det och jag fick mig ett gott skratt – för hur galet är det inte att agera privatskjuts mellan Ärvinge och *harkel* Garbos.

Välkommen till nya grannen, hoppas du ska trivas i Ärvinge.
Och grattis på födelsedagen, mr D.G. Hoppas du fick en fin födelsedag på Garbos. ;)

Och ja, jag förvarnade dem om att historien skulle hamna på nätet. De får de leva med.

KistaKategori: Bil & parkering, Kista, Utanför Kista, Ärvinge

2 kommentarer till “Taxi KistaChic”

 1. Turken:

  Tjena KistaChic! Så du skrev om själva händelsen som du sa att du skulle göra :P Jag ville bara säga tack för den kvällen. Även om jag inte hade den summan vi kom överens om.

  Om du skulle undra så drog vi aldrig till Garbos!

  Puss och kram // Skäggiga Turken

 2. KistaChic:

  Hej Turken!
  Självklart skrev jag om det, hur skulle jag kunna låta bli!? =)

  Puss och kram tillbaka

  ps. Hoppas du och ”chefen” hittade till något roligt ställe. ;)

Kommentera