Oj, vilken KistaDag!

lördag 18 september 2010 kl 21:41

Idag har det verkligen varit en KistaDag. Jag har tittat på Kistaloppet, sväng förbi biblioteket för att rösta (men vände när jag såg hur lång kön var, det blir till att ta en tur imorgon istället), hängt BildtDigital Art Center och avslutat med middag på restaurang Pavarotti. Helt slut!

I Kista Galleria var det fullt ös och fin matta inlagd längst med hela Kistagången som KistaLöparna fick springa på. Massor av folk i rörelser, många passade på att göra reklam för sin partier, evenemang eller skolor och en och annan kändis dök även upp (med tillhörande poliseskort) och skapade ännu mer folksamling.

Lagom till kl 14.00 öste regnet ner och KistaLöparna var rätt blöta redan när de passerade genom gallerian.

Längre fram på eftermiddagen passerade jag DAC, där de också hade filmat, och såg på när KistaGrannbarnen bland annat roade sig med att rita mustascher och skägg på filmväggen.
DAC
Och sen avslutade jag och KistaLabbaren med middag på lokala ÄrvingeKrogen.
Restaurang Pavarotti

Sa jag det? Jag är helt slut.
(Och då sprang jag ju inte ens…)

KistaKategori: Kista, Kista Galleria, Mat i olika former, Saker att göra & se, Ärvinge

2 kommentarer till “Oj, vilken KistaDag!”

  1. Aleks:

    Jag står vid vallokalen 10-12 samt 14-16 vid biblioteket så välkommen att rösta då :)

  2. Staffan:

    @Aleks: Då ses vi 10- 11 vid vallokalen. Kortare pass.
    Val(s)tugan öppen 8-20 precis som vallokalen i Ärvingeskolan. Alla välkomna!

Kommentera