Söndagsmiddag på Shai

söndag 26 juli 2009 kl 23:31

Mat och vattenpipa på Kafé Shai - Puff puffJag och min vän BlomsterSkjortan träffades i eftermiddags på nyöppnade Kafé Shai för lite söndagsmiddag och allmänna filosofier över livet.

Vi inledde försiktigt med varsin fräsch och nyttig sallad men när de två divanerna blev lediga inleddes dekadensen snabbt; In beställdes stora koppar te, chokladboll, äppelkaka med varm vaniljsås samt en vattenpipa.
Och där satt vi: mumsande, te-slörplande och puffande. Och lyssnade på skönt musik från min lilla telefon (musiken som spelades inne på kafét nådde inte alls ut).

Och trots att vädret inte ens var strålande och jättevarmt så var uteserveringen i princip full med andra gäster hela kvällen. Det känns som om Kista har saknat ett bra vattenpipeställe; det verkade vara standardbeställningen för oss alla som satt utomhus.

KistaKategori: Kista, Kista Galleria, Mat i olika former, Saker att göra & se

5 kommentarer till “Söndagsmiddag på Shai”

  1. behrang:

    vad trevligt det ser ut! dit måste jag söka mig.
    kanske dags att rensa bland kistagrannarlänkarna. två, tror jag, existerade inte ens. en tredje bor inte i här utan jobbar i ärvinge och nämner endast kista i negativa ordalag.
    rätt meningslöst, anser jag. om bloggen åtminstone innehöll någon form av intellektuell, kanske till och med givande, kritik.
    för övrigt: sedan hur länge är ärvinge en förort till kista?

  2. KistaChic:

    Yes sir, listan är uppdaterad!

    Men vadå förort?

  3. behrang:

    det var den ickekonstruktiva gnällspiken som kallade ärvinge en förort till kista. tror att han även benämnde husby och/eller akalla för förorter till kista. men kan ha varit någon annan.
    järvafältet är en förort till stockholm. arlanda är en förort till världen.
    allt är en förort

  4. linnea:

    vad kostar de att ha vattenpipan när man fikar?

  5. KistaChic:

    160 kr

Kommentera