Upphittad klädinsamling

torsdag 16 juli 2009 kl 11:00

När jag flyttade hit för fyra år sedan efterlyste jag bland annat en klädinsamling. Jag och KistaKärran har under åren åkt till insamlingsboxar i Hallonbergen eller Stadsmissionen vid Odenplan.

Men härom kvällen hittade jag en insamlingsbox här i Ärvinge, på Bornholmsgatan.
Klädinsamling

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Kista, Ärvinge

3 kommentarer till “Upphittad klädinsamling”

  1. Aleks:

    Det fanns en tidigare, precis i början av Ärvingevägen men den togs bort av okända anledningar.

  2. Staffan Svärd:

    Stan hade synpunkter på klädinsamlaren och valde att avsluta det hela. Klädinsamling är en svår grej. Helst vill mottagaren att du ger väl fungerande kläder mm. Alldeles för mycket av slitna kläder hamnar i insamlingen. Det kostar att få undan sånt skräp. Kolla om du får göra ett besök på Myrornas sortering av mottagna gåvor. Finns i Lunda industriområde om jag kommer ihåg rätt.

  3. uffe:

    EFter att UFF-behållaren försvann (lika bra det) var jag mkt glad över att Myrorna satte upp sin låda. Men numera verkar den borta och enligt deras hemsida finnas närmaste i Sollentuna el Bromma?

Kommentera