Internationellt med rök

onsdag 8 juli 2009 kl 7:11

Igår eftermiddag kunde man se KistaChic göra ett lite glädjeskutt utan för ej ännu öppnade kafé Shai. För nu sitter menyn uppe på deras vägg och det ser Lovande Ut.

Och lite extra glad blev hon över att de kommer erbjuda vattenpipa. 160 kr är dock för dyrt, sänk priset på pipan så kommer nog KistaChic inte bara titta förbi för den internationella menyn.

Andra bloggar om: ,
KistaKategori: Kista, Mat i olika former, Saker att göra & se

5 kommentarer till “Internationellt med rök”

  1. robert:

    Äntligen, kan man väl säga, så öppnar ett cafe på torget. Att inte det har varit något där förut känns som ett mysterium. Det gjordes en massiv ombyggnad av hela torget för något år sen som inte direkt tillförde någon mysighetspoäng så man kan ju hoppas att ytan nu ska explodera i grönsaks och klädförsäljning uppblandat med cafeer och barer.
    Kista kan kanske ha potensialen att bli ett svenskt Djemaa El Fna. Röken från vattenpipan får visa vägen !

  2. KistaChic:

    Nu ligger ju Shai på lilla torget nedanför t-banespåret, men det gör ingenting. Det får gärna vara lilla Marrakech överallt och jag är mer än gärna med och skapar ett svenskt Djemaa El Fna i Kista. Kvällsöppna utekök vore fantastisk mysigt. (Sorry, foodcourt. Du kan inte riktigt konkurrera även om du både är kvällsöppen och har brett utbud. Du är för omysig.)

  3. martin121:

    Tills vidare vet ni att El Grosso (Kistagrossen) har grejerna ni behöver – både hårdvaran (själva bången) samt fruktobak i olika smaker. :)

  4. martin121:

    Ahhh impad!

    Letar i garderoben efter mitt 5% grossen-rabattkort :) som jag tänkte donera åt dig men det kräver visst en mer grundlig letning.

    Coca-bladen i the-form fick dom visst sluta sälja… undrar varför.

    Gärna puffa nångång… inte gjort det sen jag jobbade i Israel förra året.

  5. KistaChic:

    martin121: Ett av mina första inköp på grossen var just en vattenpipa.
    http://www.kistachic.se/2005/06/07/kistagrossen/

    Så ingen fara. Det finns plenty off tobak hemma i KistaLyan också. Nästa jobbmöte hos mig, kanske?

Kommentera