Tyck till om Akalla

torsdag 7 maj 2009 kl 21:58

Bättre AkallaSvenska bostäder satsar på Akalla; En helsidesannons i Metro uppmuntrar alla boende i Akalla att tycka till om sitt område via webbplatsen Järvadialogen som bland annat även informerar om teateruppsättningen ”Nere på jorden” som har premiär nästa helg på Kista Teater.

KistaKategori: Järvafältet, Kista, Saker att göra & se

En kommentar till “Tyck till om Akalla”

 1. Rudolf:

  Det är bra om det sker något utvecklande i Akalla.

  Husby och Akalla och Rinkeby finns ju ofta med när det gäller problemområden nu bor inte alla i stadsdelen där – det finns inte bara elände i Rinkeby-Kista det finns stora områden med en massa skötsamma människor som jobbar och sliter och som inte hugger kniven i varandra inom stadsdelen.

  Skandalreportage eller små framgångssagor och specialsatsningar handlar
  alltid om ” problemdelarna i stadsdelen” just där satsar stadsdelen sina pengar – när satsade stadelen den minsta krona på områderna som håller näsan över vattnet ?

  Nedre Kista ? Ärvinge ? en mjölkkossa helt utan satsningar på ungdom och vuxna, stadsdelen struntar totalt och fullkomligt i månniskorna här – dom ”prioriterar bort ” alla som knegar och ej ger akuta problem” – extremt syniskt.

  Skräptidningen ” Mitt i Kista” borde döpas om till ” Mitt i Husbygnället – allt är dom andras fel” alla deras artiklar går på samma linje.

  Stadsdelsansvariga och skräptidningen borde fundera på om dom har
  något som helst ansvar för att tala med eller bry sig om mjölkkossorna.

  Mjölkkossorna består mest av invandrare……..

Kommentera