Erbjudande om att synas i mataffärer i Kista

onsdag 3 december 2008 kl 12:57

Jag blev igår uppringd av en säljare som berättade att han jobbar med ett projekt för att lyfta fram och marknadsföra tolv intressanta företag inom olika branscher i Kista. Spännande tänkte jag och lät honom prata vidare.

De har ingått avtal med tre större matbutiker i området och kunde under en fyramånadersperiod, till ett mycket förmånligt pris, erbjuda exponering på de små avlånga ”kundavskiljarna” som finns i kassorna. I priset ingick både tryck, produktion samt även leverans ut till butikerna. Speciellt det sista var smart, kommenterade jag; hur skulle de se ut om tolv olika företag själva skulle leverera just sin lilla annons direkt till butikerna.

Nu var jag inte alls intresserad av att göra reklam i Kistas mataffärer men det var en kul samtal med en kul säljare, baserad i Göteborg, som glatt pratade med mig om företagskulturer i Kista samt om hur trevliga och fräscha butikerna i Kista är och hur billigt och smidigt det är att göra reklam där.

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Kista, Kista Galleria, Shopping

2 kommentarer till “Erbjudande om att synas i mataffärer i Kista”

  1. robert:

    Man kan helt enkelt för en summa pengar (världsliga saker och kosmiskt sett helt oviktigt ) exponera sitt vackra anlete på en långsmal pinne som ligger mellan olika människors varuberg och ständigt bli flyttad och tagen på.

    Det känns som en Micke Dubois- ide !

  2. KistaChic:

    Nu var det ju inte KistaChic som han ringde mig om men det hade ändå varit en söt tanke att ha KistaChic-reklam där. ”Välkommen till Kista, vad gör du här?” hade nog förvirrat rätt många där mellan varubergen.

Kommentera