Ännu en ickegivande skattjakt i garaget

söndag 17 augusti 2008 kl 23:16

Jag är så härligt förvirrad att när jag hittar KistaKärran olåst i garaget så tror jag att det är jag själv som har glömt låsa den. Jag sätter mig i bilen, ser mig omkring och funderar på om det eventuellt är något som har försvunnit… och det lilla ”locket” som sitter där det längre inte sitter en kassettbandspelare ser ut att sitta lite snett…

Det är först när jag hunnit köra ända ner till Järva krog då jag upptäcker att ena taklampan lyser som jag blir helt säker; Jepp, jag har haft inbrott i bilen – igen.

Låset på passagerarsidan är nu om möjligt ännu mer trasig, men eftersom högtalarna stals redan i mars finns det inga högtalare att norpa denna gång. Istället för att ha monterat i nya så tog jag istället bort den redan trasiga kassettbandspelaren – så inte ens en kassettbandspelare fanns det att sno. Och eftersom tjuvarna visst varken var intresserade av gamla parkeringsbiljetter eller kassettband så fick de nog gå helt tomhänta från KistaKärran denna gång.

Jag funderar på att preparera med små söta lappar till nästa gång.

Tredje gången gillt; Nej, denna kärra innehåller fortfarande inte något av värde.

Andra bloggar om: , ,
KistaKategori: Bil & parkering, Kista, Ärvinge

En kommentar till “Ännu en ickegivande skattjakt i garaget”

 1. Rudolf:

  Trot eller ej men en gång när jag var ung – och i din ålder.
  Ganska skral kassa hade jag.

  En skräp 4:th hand bil utan bilradio var min pärla.

  En värdelös transistorradio med avbruten atenn sov i baksätet.

  Dörrarna olåsta.

  Buset slog sönder sidorurtan – i en olåst bil och stal radion.

  Säga vad man vill om buset men IQ-normal dominerar ej i den församlingen.

  Sidorutan var dyr minns jag

Kommentera