KistaTriangeln

tisdag 8 juli 2008 kl 23:56

borttappat i KistaTriangelnJag har känningar av en lokal Bermudatriangel i Kista.

Det började med att katten Sivan försvann, i förra veckan såg jag efterlysningslappar för både ett borttappat guldarmband och en nyckel.

Nu i helgen drabbades kära KistaBloggen av först ett elakt (och dessvärre lyckat) intrångsförsök och senare vägrade databasen kommunicera med mig.

Håll i det som är er kärt, kära grannar, det verkar vara något instabilt i luften; en lokal KistaTriangel kanske…
Ordningen är dock återställd för bloggens del; låt oss hoppas att katt, armband och nycklar också hittar hem.

KistaKategori: Kista, Ärvinge

2 kommentarer till “KistaTriangeln”

  1. robert:

    Ja det tycks som om händelser i samma kaliber kommer samlade i tiden. Har väl oturen börjat så rinner det på. Detsamma tycks även gälla det omvända.
    Man kan se en stadsdel som en levande organism om man är något lagd åt det naturreligionska hållet och såhär i semestertider kanske vårt Kista blir lite krassligt (han/hon behöver ju friskt blod utifrån för att hålla sig på tårna). Det ordnar sig nog med lyckobalansen någon vecka in i augusti. Tills dess får vi, som du manar, se till att ha nästan över ytan och hålla i katter och glitter.

    (om nu en Kista ska personifieras kan man ju ta sig en funderare på vilket kön det ska vara. Stockholm som helhet brukar efter vad jag förstått ofta få vara en hon. The Tower här hos oss för tankarna snarare till en han i någon slags freudiansk anda.)

  2. Fritt ur hjärtat:

    Ville bara säga hej!! Kista är min sovfavorit när jag är i Stockholm, det är i och för sig inte ofta… men då bor jag på Accomehotell i kista Galleria. Hur bra som helst!!! Gillar Gallerian och hotellet, skönt att dra sig lite tillbaks om man varit i centrum en heldag. ”Lite beröm alltså:-)”

Kommentera