Inbrutna och smutsiga bilar – en kvällstur i garaget

tisdag 12 juni 2007 kl 23:24

BilinbrottSkvallret gick genom kvarteret nu på kvällen; det har varit bilinbrott i garaget och minst två bilar har fått sidoglas sönderslagna. Och självklart var vi ett par som rusade iväg för att kolla status på våra respektive KistaKärror.

Min egen KistaKärra var både hel och oinbruten men på golvet i garaget låg tydliga spår av glassplitter och en drabbad bil med inslagen sidoruta stod kvar en bit bort. Tydligen hade ingenting stulits från den, men irriterande nog för de drabbade att stå med trasiga glas.

Medan jag gick genom garaget på jakt efter glassplitter sprang jag på ett par riktigt dammiga bilar; den ena bokstavligen skrek om att få bli tvättad. Nog för att garaget är väldigt dammigt, men de bilarna måste ha stått okörda i en halv evighet.
Bilinbrott

Andra bloggar om: ,
Taggar:
KistaKategori: Bil & parkering, Kista

Kommentera