Koloniträdgårdar i Kista

lördag 9 juni 2007 kl 17:05

Den här kartan lurade mig igår; det var inte alls Igelbäckens koloniträdgårdar jag cyklade förbi igår utan Ärvinge Fritidsträdgårdsförening.

Idag hittade jag Igelbäckens koloniträdgårdar längre upp på Järvafältet, och mitt emellan finns nyinflyttade Kista gård Koloniträdgårdsförening där det än så länge inte växer särskilt mycket. Jag gissar att de har tvingats flytta hit från andra sidan t-banan på grund av det nya bostads- och kontorsområdet som ska byggas där.
Kista Gård - kolonilotter
Synd att jag varken har intresse eller särskilt gröna fingrar för det kostar inte många hundralappar per år för en jordplätt att odla godsaker på. Och lediga plättar verkar det finnas hos de flesta föreningarna på Järvafältet.

KistaKategori: Järvafältet, Kista, Saker att göra & se, Ärvinge

Kommentera